Erhvervsrengøring

Hos Valentins sørger vi for at bruge kun de bedste rengøringsmidler til at klare rengøringen hos erhvervskunder. For at kunne udføre kvalitetsarbejde har man nemlig ligeledes brug for kvalitetsprodukter. Vi gør rent hos mange forskellige kunder, og vi gør det effektivt og ordentligt.

Vi kan klare rengøringen følgende steder:

  • Kontorer
  • Værksteder
  • Institutioner
  • Opgange
  • Kommunale arbejdspladser

Et rent arbejdsmiljø gavner alle

Vi varetager alle typer rengøring på arbejdspladsen alt efter jeres behov. Et rent arbejdsmiljø gavner ikke kun de ansatte men også eventuelle kunder, som man gerne skal give et godt førstehåndsindtryk.

Derudover er skidt og møg samt generelt smuds en gene på arbejdspladsen, og det kan virke demotiverende eller hæmmende for medarbejderne. Et af skridtene for at styrke eller bevare en sund trivsel og et godt arbejdsmiljø er, at arbejdsforholdene er rene og indbydende.

erhversrengøring Grindsted og Billund

Hør nærmere om vores rengøringsydelser

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 23 87 80 11, eller send os en e-mail på info@vvpolering.dk. Efter ønske kan vi komme og se din arbejdsplads og derefter give dig et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mulighed for individuelle rengøringsaftaler

Vi er meget fleksible i forhold til aftaler omkring rengøring. Forskellige arbejdspladser har et varierende behov for rengøring, og vi kan i fællesskab aftale, hvornår og hvordan det giver mest mening, at vi kommer forbi.

En anden mulighed er et fast abonnement på rengøring, hvor du kan være sikker på at få udført en hæderlig og ansvarsfuld rengøring hver eneste gang. Vores kunder er vores livsgrundlag, og derfor stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse.