Gør-det-selv rengøringstips

150 150 Henrik Storck

 

Valg af klude til vinduespolering er en vigtig del af din rengøring

Når det kommer til perfekt en vinduespudsning eller rengøring, kræver det en ordentlig klud til arbejdet. Klude bruges til effektivt at løsne og fange snavs på ruder og overflader samt at tage det overskydende vand. Ved at tørre efter med en klud undgår du striber og fnug på ruder ved vinduespudsning. Klude er stadig det fortrukne middel, når der skal fjernes snavs.

Vi bruger altid den rigtige klud til opgaven, når vi udfører vinduespudsning. Vi er jo garvede vinduespudsere.

Gør det selv renngøring

Vi bruger mikrofiberklude, microfiber håndklæder og alt-mulig-klude. Mikrofiberklude fjerner bedre snavs end alt-mulig-klude, viser undersøgelser. Dog er denne også dyrere end de andre klude.

En alt-mulig-klud kan, som navnet indikerer, bruges til alt muligt. Den kendes også for navne som karklud eller gulvklud. Du kan anvende den tør eller våd på alle overflader. Vær opmærksom på om overfladen tåler vand, hvis du vil gøre rent med en fugtig klud. Skal det bruges til rengøring, anbefaler vi, at du benytter et mildt rengøringsmiddel i vand og dypper kluden i det.

Tag rengøringen til et nyt niveau

Har du overvejet om du skal investere i en rengøring til kontoret, så kan du ringe til os og tage en snak om dine muligheder. Vi hjælper en masse virksomheder i Grindsted, Billund, Varde, Christiansfeld og Kolding med vinduespolering og rengøring.

Author

Henrik Storck

All stories by: Henrik Storck

Leave a Reply

Your email address will not be published.