Kontorrengøring

Hos Valentins kan vi rengøre store som små kontorarealer. Rengøringen kan omfatte alt fra gulvvask til en grundig hovedrengøring. Behovet fra virksomhed til virksomhed er individuelt, og derfor plejer vi oftest at tage ud og besøge kontoret, så vi får en fornemmelse af stedet.

Professionel og ansvarsfuld kontorrengøring

Med valget af os får du en professionel og ansvarsfuld rengøring af kontoret eller virksomheden. Vi rengører kontorer hos både erhvervskunder og hos institutioner. For os er kunden altid i centrum, og vi sørger derfor for at have en god dialog med kunden inden, så forventningerne kan afstemmes.

Derudover anvender vi markedets bedste rengøringsprodukter i vores arbejde. Dette er ud fra en devise om, at godt arbejde kræver gode redskaber. Derudover har vores ansatte mangeårig erfaring i rengøringsfaget, og du kan være sikker på, at de yder en stabil og kompetent rengøringsservice.

kontorrengøring grindsted & billund

Giv os et kald

Efter ønske kan vi komme og se din arbejdsplads og derefter give dig et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores telefonnummer er 23 87 80 11, men du kan også skrive en mail på info@vvpolering.dk. Vi står klar til at svare på spørgsmål om stort og småt omkring vores rengøringsservice. Desuden kører vi ud i en radius på ca. 35km fra Billund og Grindsted. Vi glæder os til at høre fra dig!

Et rent kontormiljø – til enhver tid

Vi kan i samarbejde aftale, hvornår og hvor hyppigt, kontoret eller arbejdspladsen skal rengøres. Med Valentins Vinduespolering får du en samarbejdspartner, som er stabil og yder en god indsats hver gang.

Foruden de åbenlyse fordele ved et rent kontor, såsom medarbejdernes trivsel, er det også værd at notere sig, at et rydeligt og rent kontor signalerer orden overfor dine kunder eller samarbejdspartnere.