Privat rengøring i Billund & Grindsted

Valentins Vinduespolering tilbyder privat rengøring

Ønsker du rengøringshjælp i eller omkring Billund og Grindsted, kan vi hos Valentins Vinduespolering være dig behjælpelige. Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring i private hjem, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Vores service er derfor baseret på den enkelte kunde samt hans eller hendes ønsker til rengøringen. Vi tilrettelægger rengøringen med dig, så aftalen matcher dine ønsker i forhold til tid, grundighed og behov. Derfor får kunden altid en skræddersyet aftale om rengøring hos os, hvilket altid giver et tilfredsstillende resultat.

Vi fører en tæt kundekontakt

Din fordel ved at vælge os som rengøringsfirma er, at vi er en forholdsvis lille virksomhed, der gør, at vores kunder aldrig er i kontakt med unødvendigt mange mennesker. Det gør også, at det stort altid er de samme mennesker, der kommer i dit hjem. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have rengøringshjælp i sit hjem, som man kan stole på. Tillid og en god rengøringshjælp hænger uløseligt sammen. Derfor har alle vores medarbejdere naturligvis en ren straffeattest, så du trygt kan overlade rengøringen til os. Hvis du ønsker en billig rengøring, er det fordelsagtigt, at du har mulighed for at gøre brug af dit servicefradrag ved vores service. Servicefradraget skal du selv indberette i selvangivelsen ved Tastselv på skat.dk. Servicefradraget dækker eksempelvis over rengøring af badeværelse, støvsugning, gulvvask, aftørring af flader og meget mere.

kontorrengøring grindsted & billund

Vil du vide mere om privat rengøring?

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 23 87 80 11 eller skriv en mail til info@vvpolering.dk, hvis du har spørgsmål, ønsker at snakke om eventuelle rengøringsopgaver eller noget helt tredje. Vi glæder os til at høre fra dig.